Solcreme og sommertid i Svanen

Svanen indkøber vandfast solcreme faktor 15 uden parfume, som børnene smøres med midt på dagen, når vi er ude i solskinnet.

Så husk!
at det er jer forældre, der har ansvaret for at Jeres barn/børn er smurt ind med solcreme hjemmefra om morgenen. 

I den vedhæftede fil herunder kan i læse om Sundhedssstyrelsens anbefalinger.

Sommertid i Svanen er udetid og ferietid
Ofte er børnehuset tomt, fordi vi alle er på legepladsen eller plænen. Her bygger vi huler, laver bål, leger med vand, laver sandslotte, små hyggekroge med ting indefra, f.eks. lego, læse bøger, tegne/maler på staffelier m.m.

De mindre grupper børnene normalt er i om formiddagen vil være andre mindre grupper, da der altid vil være nogle børn som er på ferie.

På opslagstavlerne i de 3 teams kan I følge med i, hvornår vennerne og de voksne har ferie. Nogle børn synes det er svært finde nogen at lege med, hvis vennerne er på ferie, men vi ser ofte at børnene finder nye legekammerater.

Vi tager på tur et par gange om ugen afhængig af hvor mange børn der er.

Mandag og fredag bruges til at tage imod de, der kommer fra ferie og sige farvel/god ferie til de der skal holde op eller på ferie.

Hver fredag samles en voksen fra hvert team og næste uges aktiviteter planlægges.
I vil herefter kunne læse om dette på Børnelynet.

Desuden håber vi også at få gjort nogle af de praktiske ting som ligger lige for : handle ind, ryddet op, få planlagt, ordne legepladsskure m.m.m.

Holder børnene en ekstra fridag i løbet af sommeren, betyder det meget for os at få besked så hurtigt som muligt – da vi så kan planlægge ud fra andre børnesammensætninger f.eks. i f.t. ture.

I ugerne 28, 29, 30, 31 er der ofte så få børn i Svanen at vi lukker Hulen. Hulebørnene vil sammen med nogle af deres Hulevoksne være i Krattet i disse uger.